Kesäkurpitsakakku
Tee herkullinen kesäkurpitsakakku vain 45 minuutissa! Resepti sisältää yksinkertaiset ohjeet ja vinkit täydelliseen kakkuun. Kokeile tänään!
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
2 kananmunaa
1 dl maitoa
½ dl öljyä
1 dl kesäkurpitsa raastetta
tummia suklaanappeja koristeluun
1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja voitele neliskanttinen kakkuvuoka voilla tai öljyllä.
2. Mittaa monitoimikoneen kulhoon sokeri, vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri ja ruokasooda. Sekoita hitaalla teholla, kunnes kuivat aineet ovat hyvin sekoittuneet.
3. Lisää kuivien aineiden joukkoon kananmunat, maito, öljy ja raastettu kesäkurpitsa. Sekoita nopeimmalla teholla, kunnes taikina on tasaista ja sileää.
4. Kaada valmis taikina void
eltuun kakkuvuokaan j
a ripottele päälle suklaanappeja tasaisesti.