Quornpannu
Valmista herkullinen Quornpannu varhaiskasviksilla vain 30 minuutissa! Helppo ja terveellinen resepti, joka sopii 4 hengen ateriaksi. Kokeile tänään!
1 pss quornia
1 pieni tai puolikas kukkakaali
4 pientä varhaisperunaa
4 pikkuporkkanaa
(kourallinen pieniä kantarelleja)
4 broccolinia
1 pss vihreitä papuja
2 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa tai 2 tl soijakastiketta
mustapippuria myllystä
3 oreganon- tai meiraminoksaa
5 timjaminoksaa
1. Esivalmistele kasvikset: Irrottele kukkakaalinuput toisistaan ja leikkaa ne noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Pese perunat ja porkkanat huolellisesti. Hienonna sipuli ja viipaloi varsi. (Puhdista kantarellit tarvittaessa.) Leikkaa broccolinista muutaman sentin mittaisia paloja.
2. Kiehauta herneet vedessä. Jos perunat ovat erityisen pieniä, niitä ei tarvitse esikeittää, mutta hieman suuremmat perunat kannattaa keittää noin 5 minuuttia ennen paistamista.
3. Valmista Quornpannu: Kuumenna öljy kookkaassa paistinpannussa. Paista Quorn-palat kauniin ruskeiksi. Lisää kukkakaali, perunat ja porkkanat. Paista sekoitellen noin 10 minuuttia. Lisää sipuli, sienet ja broccolini. Mausta suolalla tai soijakastikkeella sekä pippurilla. Hienonna tuoreita yrttejä ja sekoita ne joukkoon.
4. Tarjoile annokset lämpiminä suoraan pannulta. Voit tarjota ne esimerkiksi tuoreen salaatin tai grillattujen vihannesten kera.
Valmistusaika: 30 minuutti
a Annosmäärä: 4