Suklaatryffeli

Valmista herkullisia suklaatryffeleitä Kinder-suklaalla! Nopea resepti, joka sopii jopa aloittelijoille. Tarjoile tai säilytä jääkaapissa – täydellinen herkku juhliin tai arkeen.

2 dl kuohukermaa
100 g Kinder-suklaapatukoita
50 g suolatonta voita
1 dl tummaa kaakaojauhetta

[vc_row][vc_column][vc_column_text]1. Kiehauta kerma kattilassa ja nosta sitten pois liedeltä. Lisää joukkoon pätkitty Kinder-suklaapatukat ja kuutioidut voipalat.

2. Jos Kinder-suklaata ei ole saatavilla, voit korvata sen millä t
ahansa lasten suosimalla suklaalaadulla.

3. Sekoita ainekset, kunnes ne ovat sulaneet ja massa on saavuttanut yhtenäisen koostumuksen.

4. Kaada valmistettu suklaamassa laakeaan pakastuksen kestävään kulhoon ja aseta se hetkeksi pakastimeen kovettumaan.

5. Muista seurata aikaa tarka
sti, sillä liian pitkä pakastusaika
tekee massan työstämisestä vaikeampaa.

6. Ota kulho pakastimesta ja muotoile massasta tasakoko
isia paloja käyttämällä kahta lämmitettyä lusikkaa.

7. Pyörittele paloista nopeasti siistejä palloja. Vältä liiallista käsittelyä, koska lämpimät kädet voivat saada suklaan sulamaan nopeasti.

8. Jos työvaihe kestää odote
ttua kauemmin, voit laittaa pallot ja suklaamassan välillä takaisin pakastimeen jähmettymään.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
40 min
annosmäärä: 
20